Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Orthomoleculair consult

Een voedingsadvies/orthomoleculair consult is voornamelijk van toepassing bij het behandelen van de huidproblemen acne, eczeem, psoriasis en rosacea. Het ontstaan van deze huidproblemen kan komen door invloeden van buitenaf, maar ook van binnenuit het lichaam. Bepaalde voedingsmiddelen of voedingstekorten kunnen huidproblemen veroorzaken.

Tijdens de consulten bespreken we de uitslagen van onderzoeken, of gaan we het uitgebreid over je voedingspatroon hebben. Welke voeding veroorzaakt jouw huidprobleem? Welke voeding verhelpt jou huidprobleem juist? Welke eet wissels kan je het beste maken? Welke voedingstekorten komen vaak voor bij jou huidprobleem? Daarnaast is het belangrijk op welke manier en momenten je eet. Ook krijg je uitleg over hoe het lichaam werkt en de organen die een grote relatie hebben met de huid. Als er in die organen iets mis gaat, uit zich dat in een huidprobleem. Alles wordt duidelijk uitgelegd, zodat jij na het voedingsadvies precies weet wat je moet doen om een ontstekingsvrije huid te krijgen.

Na het voedingsadvies kan je direct aan de gang met op de juiste manier gaan eten. Omdat je je lichaam gaat ontgiften en de triggers van jouw huidprobleem uit je voeding gaat halen, behalen we nog sneller en blijvend resultaat! Naast dat je huidprobleem zal verminderen ga je je energieker en fitter voelen. Je gaat je beter kunnen focussen en veel minder snel moe zijn. Veel mensen ervaren na de voedingsaanpassingen ook dat hun buikpijn en opgeblazen gevoel verdwijnt en dat hun ontlasting weer normaal wordt.

Prijs: € 100,00

Download ons gratis healthy skin receptenboek!