Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Massage

Opzoek naar een goede professionele massage in een sfeervolle massagepraktijk? Kom langs bij Clearskin Huidinstituut waarbij u gemasseerd word door een masseur met erg veel massage ervaring. Mijn naam is Iris de Jong en ik masseer met veel passie en plezier. In de loop der tijd heb ik veel ervaring opgebouwd in allerlei massages. Ik ben ook gediplomeerd sportmasseur.

Klassieke ontspanningsmassage

Bij een klassieke ontspanningsmassage is het de bedoeling dat de massage al de spanning uit uw lijf laat wegstromen. Ook gebeurt dit door de rustgevende muziek op de achtergrond en de heerlijk ruikende aroma olien die gebruikt worden. De ontspanningsmassage voelt erg fijn door de velen aanrakingen, lange strijkingen en knedingen. Er vinden geen heftige grepen plaats. Als het lichaam ontspant kan ook de geest ontspannen (of andersom). Na de massage voelt u zich volledig ontspannen en opgeladen. Deze massage werkt ook stress verminderend, tegen vermoeidheid en spanningen.

Sportmassage

Een goede massage van de spieren bij een sporter is van groot belang. U kunt bij Clearskin Huidinstituut terecht voor een effectieve sportmassage. Een sporter heeft regelmatig een goede sportmassage nodig om de spieren in top conditie te houden. Vele sporters hebben last van spanningen, verklevingen en knopen in de spieren. Een goede sportmasseur voelt dit feilloos aan en weet dit op de juiste manier te behandelen om het beste uit de sporter naar voren te halen. Massages voor, tijdens en na de inspanning zorgen voor een optimaal gebruik en herstel van de spieren in kwestie en werkt ook blessurepreventief. Door een betere doorbloeding en stimulans van de stofwisseling in de spieren voorkomt u spierpijn en herstellen spieren sneller.

De sportmassage wordt gegeven door een gediplomeerd sportmasseur. De inhoud van de sportmassage wordt in overleg met u afgestemd. Er wordt allereerst rustig besproken welke spieren van u het meest belast zijn door het sporten, uw dagelijkse houding of een verkeerde beweging.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage met warme vulkanische stenen (oftewel basaltstenen). De stenen zijn rond de 57 graden Celsius. Deze stenen hebben een hoge dichtheid waardoor ze goed warmte vasthouden. Door de hitte en druk van de stenen dringt de warmte door tot diep in de spieren. Er ontstaat een betere doorbloeding. Hierdoor heeft de hotstone massage een ontspannen werking op stijve spieren, lichaam en geest. Deze heerlijke beleving is om nooit meer te vergeten.

Bij de Hotstone massage word speciale hotstone olie gebruikt die net zo lekker warm wordt als de vulkanische stenen. Bij deze olie voeg ik aromatische olie toe om de huid een boost te geven en voor een heerlijke geur beleving.

Bamboe massage

Bij de Bamboe massage word een combinatie gemaakt van de bamboe stok, de houten stick en de aanraking van warme masserende handen. Dit zorgt ervoor dat spanningen verdwijnen en spierstijfheden en knopen worden verminderd, zodat de rust weer kan terugkeren in uw lichaam. De bamboe stok en de houten stick is een zeer geschikt middel om mee te masseren doordat je hiermee dieper op de spieren en weefsel kan inwerken. Hierdoor voelt de massage ontspannen maar ook erg effectief. De Bamboe massage is een redelijk nieuwe vorm van massage.

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een huid verbeterende massage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel). De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitgewerkt. Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig (in kuur-vorm). Bij de bindweefselmassage wordt geen olie gebruikt. Deze massage wordt gegeven op het gelaat of op de rug en we masseren niet langer dan 30 minuten

Indiase hoofdmassage

Bij de Indiase hoofdmassage worden hoofdhuid, gezicht, nek en schouders gemasseerd om de spieren te ontspannen. Deze bijzondere massage verlicht pijn, stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Hierdoor bevordert uw nachtrust. Het is een heerlijk moment voor uzelf en een ideale massage om je hoofd helemaal leeg te maken. Blokkades worden opgeheven. Het is een heerlijke beleving. (30 minuten)

Geef uw wensen aan.

Voor dat we de massage beginnen bespreken we de mogelijkheden en wensen van u. Hierdoor krijgt u een massage die perfect bij uw klachten en gemoedstoestand past. We kiezen een heerlijke geurende aroma die u het prettigst vindt. Tijdens de massage mag altijd aangegeven worden of u iets wel of juist niet prettig vindt aanvoelen.

Download ons gratis healthy skin receptenboek!