Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Littekens

Littekens zijn het vervolg van restanten van huidbeschadigingen. Vaak ontstaan door een trauma, operatie of acne. In ons instituut behandelen we alleen acnelittekens.

Bij Clearskin huidinstituut gebruiken we de Dermapen4 (microneedling) om littekens te verminderen. Dit is een pen waar 16 splinter dunne naaldjes in zitten. Die naaldjes gaan met slagen van 120 keer per seconde de huid in en uit. Hierdoor ontstaan allerlei kleine gaatjes in de huid. De huid wordt aangezet tot vernieuwing en zo komt er weer nieuw gezond weefsel tevoorschijn. De behandeling is niet geheel pijnloos maar goed te ondergaan. De pen gaat met een hoge snelheid over de huid waardoor de pijn van korte duur is.

De dermapen4 is de aller beste microneedling pen op de markt. Microneedling is effectiever dan lazer behandelingen doordat er bij lazer veel meer warmte vrijkomt.

Daarnaast kunnen chemische peelings erg effectief zijn bij acne littekens. Chemische peelings werken voornamelijk goed op littekens met een donkere verkleuring.

Eerlijk is eerlijk: we kunnen nooit een 100% gladde huid garanderen. We kunnen wel de littekens aanzienlijk minder diep en zichtbaar maken. Uiteraard afhankelijk van de plaats, grootte en diepte van de littekens. De hoeveelheid behandelingen verschilt per persoon.

Behandelmogelijkheden bij littekens

  • Chemische peeling
  • Bio peeling
  • Microneedling behandeling

Kom eerst langs voor een intake gesprek

Kom langs voor een intake gesprek (inclusief huidscan) om uw huidprobleem duidelijk in beeld te krijgen. Vervolgens bespreek ik met u de behandel mogelijkheden. Op basis van alle informatie stellen we een duidelijk behandelplan op.

Download ons gratis healthy skin receptenboek!