Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Wat is een bio peeling?

De bio peeling behandeling van DÉCAAR  is een krachtige natuurlijke behandeling op basis van algen en kruiden. Deze behandeling is zeer effectief, biologisch en 100% veilig. In tegenstelling tot andere soorten peelings werkt de bio peeling van binnen naar buiten. Dit komt doordat algen en kruiden van de bio peeling de huid doordringen, vervolgens gaan deze stoffen naar de levende onderste huidlagen om de huid aan te zetten tot vernieuwing. Normaal gesproken vernieuwt een huid zich in 28-30 dagen. De bio peeling zorgt ervoor dat dit proces versnelt wordt naar 10 dagen. Daarnaast gaan de algen en kruiden die in deze peeling zitten velen huidproblemen tegen. Met deze behandeling kunnen prachtige resultaten behaald worden!

Werkstoffen in de bio peeling

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen bio peeling. Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1+1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen bio peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Hoe voelt een Bio Peeling?

De bio peeling behandeling is een aangename behandeling om te ondergaan. Allereerst reinigen we de huid grondig. Daarna wordt de bio peeling aangebracht. Dit is een groene korrelige substantie en warm/lauw van temperatuur. De bio peeling wordt ongeveer 10 minuten in gemasseerd. Dit voelt als een stevige scrub en kan een beetje scherp aanvoelen, maar het is goed te ondergaan. Na 10 minuten wordt de bio peeling verwijderd. Als de bio peeling van de huid af is, heb je het gevoel dat wanneer de huid aangeraakt wordt, de peeling nog op de huid zit. Dit zijn de algen en kruiden die in de huid getrokken zijn. Dit kan je (bij aanraking van de huid) tot 24-48 uur na de behandeling nog voelen. De algen en kruiden zijn na 48 uur naar de diepere huidlagen gezakt om daar aan het werk te gaan.

Prijs: € 100,00

Bio Peeling i.c.m. Deep Phyto Peel

Wil je de bio peeling versterken dan kan de bio peeling behandeling in combinatie met deep phyto peel. Dit is een zeer effectieve maar intensieve behandeling waarbij er veel warmte en prikkelingen ervaren wordt. Een paar dagen na de behandeling gaat de huid vervellen.

Prijs: € 130,00

Krijg ik een Bio Peeling vergoed?

Als erkend schoonheidsinstituut ben ik gespecialiseerd in acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor een bio peeling bij een acne huid (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden). Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die de acne behandeling vergoeden, klik hier. Het is alleen mogelijk om behandelingen gericht op acne vergoed te krijgen.

Allereerst komt u voor een intake gesprek, met daarop volgend een huidanalyse, een behandelplan en vervolgens gaan we meteen van start met de behandeling.

Deze behandeling is effectief bij de volgende huidproblemen

  • Rimpels en lijnen.
  • Acne & de vette huid.
  • Droge huid.
  • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
  • Couperose.
  • Rosacea.
  • Littekens.
  • Grove poriën.

Hoevaak kan een biopeeling uitgevoerd worden?

De bio peeling onderga je meestal in kuurvorm. We starten vaak met drie behandelingen na elkaar, met ieder een week er tussen. Vervolgens geven we de huid vier weken rust. Na de vier weken kan er eventueel opnieuw een kuur van drie behandelingen in drie weken uitgevoerd worden. Of dit dan nog nodig is, is afhankelijk van de hoeveelheid resultaat wat behaald is.

De bio peeling in combinatie met deep phyto peel kan ook in een kuur van drie keer. Omdat deze behandeling intensiever is moet er twee weken tussen de volgende behandeling zitten. Na de drie behandelingen moet de huid zes weken rust krijgen. Na zes weken kan er indien gewenst opnieuw een kuur uitgevoerd worden.

Ik kan niet wachten jou te helpen aan een droomhuid!

Download ons gratis healthy skin receptenboek!