Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Eczeem

Eczeem: Een eczeem huid is rood en schilferig en gaat vaak gepaard met jeuk. In sommige gevallen kunnen er ook bultjes, kloofjes of korstjes te zien zijn.

Er zijn velen veroorzakers van eczeem. Eczeem ontstaat doordat de barrière van de huid beschadigd is geraakt. Bijvoorbeeld door warmte en kou verschillen van binnen en buiten, verwarming, een vochtarme lucht, alcohol, wol, te warm en lang douchen, voedingsintoleranties en productgebruik. Verkeerde stoffen in shampoos, huidverzorging en schoonmaakmiddelen kunnen ook de huidbarrière aantasten. Als de huidbarrière aangetast is ontstaan er soort gaatjes in de huid waardoor bacteriën, virussen en schimmels heel makkelijk de huid in kunnen. Dit kan eczeem veroorzaken.

Bij Clearskin huidinstituut kunnen we door middel van supplementen, de juiste producten en behandelingen de huidbarrière weer genezen, waardoor eczeem verdwijnt. Mijn ervaring is dat resultaat vaak snel te behalen is bij eczeem.

Soms is een allergie de veroorzaker van eczeem. Deze vorm van eczeem heet contacteczeem. Vaak is dit een allergie voor latex, nikkel en rubber, maar dit kan ook allerlei andere stoffen zijn. Deze vorm van eczeem is niet door ons te behandelen. De enige oplossing is dan achterhalen waar u allergisch voor bent en vervolgens die stoffen vermijden. Kom gerust langs voor een gratis intake zodat ik met u mee kan kijken of dit mogelijk een veroorzaker is van uw eczeem.

Behandelmogelijkheden bij eczeem

  • Voedingsintolerantietest
  • Darmtherapie
  • Voedingsadvies en supplementen
  • Vocht boost behandeling
  • LED lichttherapie Dermalux

Kom eerst langs voor een intake gesprek

Kom langs voor een intake gesprek (inclusief huidscan) om uw huidprobleem duidelijk in beeld te krijgen. Vervolgens bespreek ik met u de behandel mogelijkheden.

Wij verzoeken u graag het volgende mee te nemen naar de intake:

  • Huidverzorgingsproducten die u op dit moment gebruikt.
  • Supplementen die u op dit moment gebruikt.

Op basis van alle informatie stellen we een duidelijk behandelplan op.

Onze resultaten

U bent bij ons in goede handen

Download ons gratis healthy skin receptenboek!