Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Hydrogen

Wat houdt een Hydrogen behandeling in?

De Hydrogen Diep Reinigende behandeling is de perfecte behandeling wanneer je last hebt van een (grauwe) onzuivere huid met veel verstopte poriën en/of ontstekingen. Tijdens de behandeling wordt de huid grondig gereinigd en worden dode huidcellen verwijderd. Er wordt gebruikgemaakt van Hydrogen-apparatuur om de poriën leeg te zuigen en de huid te ontsmetten. Het Hydrogen-apparaat zet namelijk mineraal water om in waterstof. Waterstof heeft een ontsmettende werking en doodt schadelijke bacteriën op de huid die puistjes kunnen veroorzaken. Terwijl de Hydrogen-tip over de huid glijdt, wordt het waterstof over de huid verdeeld en worden de onzuiverheden verwijderd. Met als resultaat: een prachtig gezonde, glanzende huid met schone poriën.

Filmpje van de Hydrogen behandeling

Hoe ziet de Hydrogen behandeling er uit?

De Hydrogen-behandeling is een aangename behandeling om te ondergaan. We starten met een oppervlaktereiniging, vervolgens een enzymatische peeling en stomen we de huid. Daarna gebruiken we het Hydrogen-apparaat om de poriën te reinigen en de huid te ontsmetten met waterstof. Hierna verwijderen we nog de laatste diepere onzuiverheden met de handen. Vervolgens zetten we een zuiverend masker in en terwijl dit intrekt, krijg je een heerlijke nekmassage. Na het masker brengen we verzorging (serums en crèmes) aan.

Tijdelijke actie prijs: € 80,00

Krijg ik een Hydrogen behandeling vergoed?

Als erkend schoonheidsinstituut zijn wij gespecialiseerd in acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor een Hydrogen behandeling bij een acne huid (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden).Het is alleen mogelijk om behandelingen gericht op acne vergoed te krijgen.

Deze behandeling is effectief bij de volgende huidproblemen

  • Grove poriën.
  • Vette Huid
  • Onzuivere huid
  • Grauwe huid
  • Acne
  • Rimpels en lijnen.
  • Droge huid.

Hoevaak kan een Hydrogen behandeling uitgevoerd worden?

De Hydrogen-behandeling kan zo vaak worden uitgevoerd als je wilt. De meeste mensen ondergaan deze behandeling één keer per maand. Echter, als je huid erg onzuiver is, kan het doeltreffender zijn om de behandeling in de eerste paar weken vaker te herhalen.

Wij kunnen niet wachten jou te helpen aan een droomhuid!

Download ons gratis healthy skin receptenboek!