Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Wat is coaguleren?

Coaguleren is een techniek die wordt gebruikt voor het verwijderen van huid oneffenheden zoals zichtbare vaatjes in het gezicht zoals een spinnaevi of couperose, maar ook steelwratjes en ouderdomsvlekjes. Door middel van een dun naaldje wordt er een klein beetje stroom afgegeven op de huid waardoor deze huid oneffenheden eenvoudig en direct verdwijnen.

Hoe voelt coaguleren?

Coaguleren kan als lichtelijk vervelend worden ervaren, maar is goed te ondergaan. De gevoeligheid van coaguleren kan per persoon en per gebied op de huid verschillen. Op sommige gebieden voel je er nauwelijks wat van, maar op andere gebieden kan het als wat pijnlijker worden ervaren zoals rondom de ogen. Het vervelende gevoel is maar enkele seconden. We behandelen nooit langer dan 10 minuten om irritatie van de huid te voorkomen.

Prijs: € 40,00

Deze behandeling is effectief bij de volgende huidproblemen:

  • Steelwratjes (fribromen)
  • Zichtbare fijne vaatjes (couperose)
  • Spineavi
  • Ouderdomsvlekjes

Contra-indicaties coaguleren

Er zijn een aantal indicaties waarbij niet gecoaguleerd mag worden:

  • Actieve rosacea (we moeten hiervoor eerst de rosacea onder controle krijgen)
  • Diabetes (suikerziekte)
  • Pace maker
  • Hartkwalen

Hoevaak is coagulatie nodig?

Een steelwratje en ouderdomsvlekje is vaak na 1 behandeling weg. Heb je over een groot gebied last van velen zichtbare vaatjes (couperose), een spineavi en steelwratjes? Dan zijn er meerdere behandelingen nodig, dit komt omdat we niet langer dan 10 minuten per keer op de huid mogen werken om flinke irritatie van de huid te voorkomen.

Hou altijd rekening met een hersteltijd van de huid. Na de behandeling kan de huid rood zijn. Op plekjes die weg gehaald zijn ontstaan korstjes die vanzelf genezen. De huid moet na de behandeling goed gedesinfecteerd en beschermd worden. Hiervoor kan u alcohol 70% en een zalf (17,90) meenemen na de behandeling.

Resultaat foto van coaguleren

Ik kan niet wachten jou te helpen aan een droomhuid!

Download ons gratis healthy skin receptenboek!