Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Clearskin: Het huidinstituut die je blijvend en snel van je huidklachten af kan helpen door onze unieke werkwijze.

Clearskin: Het huidinstituut die je blijvend en snel van je huidproblemen af kan helpen door onze unieke werkwijze.

✖ Geen symptoombestrijding
✓ Opzoek naar de oorzaak

Wij dweilen niet met de kraan open!

Specialist in ontstekingshuidziekten: acne, rosacea, eczeem, psoriasis, dermatitis, pigment.

Onze werkwijze

Fase 1: onderzoek

We gaan eerst de oorzaak achterhalen met behulp van een huidscan, optioneel aangevuld met bloed- speeksel- en/of ontlastingonderzoek via een betrouwbaar laboratorium.

Fase 2: de oorzaak verhelpen

Dan gaan we de oorzaak aanpakken d.m.v. voeding- en leefstijladvies, de hoogste kwaliteit supplementen en huidverzorging.

Fase 3: behandelingen

Wanneer de oorzaak aangepakt wordt kunnen we gaan behandelen om de huid zo snel mogelijk weer gezond te krijgen.

Wij werken anders dan andere salons. Wij doen niet aan symptoombestrijding, maar gaan echt opzoek naar de oorzaak. Daardoor pakken we het probleem bij de kern aan, waardoor huidproblemen snel en blijvend verdwijnen.

Een aantal van onze resultaten

clearskin-huidinstituut-acne-resultaat-steffi

5 sterren reviews op google

H Demmers
Read More
Iris heeft ontzettend geholpen met het herstel van mijn huid. Nadat ik extreme ontstekingen op mijn gezicht had gekregen, kwam ik bij Iris terecht. Ze heeft professioneel gekeken naar wat er aan de hand is en geholpen bij het herstel dmv huidscan, bloedscan en voedingsintolerantietest. Op die manier keek ze niet alleen van buiten maar ook van binnenuit. Ik wist daardoor beter welke voeding ik moest vermijden en welke vitamines ik extra nodig had. Daarnaast heeft LED lichttherapie mijn huid ook een stuk verbeterd! Ik ben heel tevreden over haar aanpak en ik raad haar iedereen aan!
Claudia Roth
Read More
Iris heeft me superfijn geholpen bij mijn acne klachten. Had er gelijk een goed gevoel bij, Iris is rustig, meedenkend, eerlijk en heeft veel kennis over haar behandelingen. Werkt ook met veel passie en heeft echt als doel om je van je acne problemen af te helpen. Heerst een ontspannen sfeer en heb altijd een leuk praatje tijdens de behandeling. Geeft het juiste advies over de producten die je hierbij kan gebruiken en welke voedingsmiddelen je beter kan mijden of juist wel moet nemen. Ook mijn wenkbrauwen en wimpers hier laten doen, wordt hier de tijd voor genomen en professioneel uitgevoerd. Ik kom al 1,5 jaar bij Iris en ben een erg tevreden vaste klant. In die tijd een prachtig resultaat mogen behalen en dit is ook blijvend. Daarvoor allerlei andere producten geprobeerd maar kreeg hier vaak alleen meer irritaties van. Raad deze salon zeker aan
Annemieke Mooij
Read More
Waardevolle behandelingen, omdat Iris het probleem op een holistische manier aanpakt. Ze kijkt naar wat er uit balans is en wat er meer aandacht kan krijgen. Zoekt naar de oorzaak en pakt dit vanbinnen uit aan met aanvullend behandelingen van buiten die alleen maar ondersteunen en waarop je kan vertrouwen dat er geen troep in zit... Wat zou de wereld beter, gezonder en gelukkiger zijn als iedereen op deze manier zou werken! Ik raad het iedereen aan die huidproblemen heeft om hier naartoe te gaan. Het heeft mijn huid na jaren lang in gevecht geweest te zijn (inclusief heftige medicijngebruik) met acné en andere klachten zoals vermoeidheid/somberheid verholpen !! Voor altijd dankbaar! Ook nooit verwacht dat alle donkere vlekjes zo snel zouden kunnen verdwijnen.
Jessica van Dijk
Read More
In de zomer dit jaar kwam ik terecht bij Clearskin Huidinstituut, via ik geloof een post op Instagram. Mijn eczeem in mijn gezicht was echt op zijn toppunt en had van alles geprobeerd maar niks hielp. Ik was al bij verschillende dermatologen geweest maar allemaal kwamen met hormoonzalf aan, iets wat ik niet wilde gebruiken omdat ik niet geloof in het lange termijn effect hiervan. Het sprak mij aan dat Iris in het bericht aangaf echt te zoeken naar de oorzaak en niet alleen het (huid)probleem te behandelen. Na een bloedonderzoek zag Iris meteen dat ik een lekkende darm had, iets waar ik zelf niet aan gedacht had omdat ik niet echt darmproblemen ervaarde. Na een behandeling ben ik producten van Medik8 gaan gebruiken en verschillende supplementen die Iris mij had aangeraden. Na een aantal weken zag ik al verschil maar wilde nog niet te positief zijn omdat ik wel vaker ‘opfleuringen’ had die maar een week maximaal duurde. Maar het werd beter en beter met de maand, en nu is het eczeem in mijn gezicht, op een klein plekje na, zo goed als weg.
Previous
Next

Kom eerst langs voor een intake gesprek

Wij verzoeken u graag het volgende mee te nemen naar de intake:

Uw zorgpasje
Medicijnen (anticonceptie)
Huidverzorgingsproducten die u op dit moment gebruikt
Supplementen die u op dit moment gebruikt

Op basis van alle informatie maken we een plan op maat en krijgt u inzicht in het kostenplaatje.

Kosten Intake (+ huidscan): € 70,00

Ook je gezondheid verbetert

Naast dat je huidprobleem verdwijnt, verbetert ook je gezondheid. Dit komt doordat wij ook van binnenuit huidklachten behandelen. De voordelen die onze klanten ervaren na het traject zijn:

Huidprobleem verdwijnt.
Buikpijn verdwijnt/verminderd.
Minder opgeblazen buik.
Lekkerder in je vel.
Beter kunnen concentreren en leren.
Geen vermoeidheidsklachten meer.
Valt makkelijker af. (terwijl dat nooit lukte)
 Geen hormonale klachten meer.

Bekijk Steffi’s ervaring bij Clearskin Huidinstituut

Wij helpen ook jou met veel passie van jouw huidklachten af.

Maak hier een afspraak

Download ons gratis healthy skin receptenboek!