Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Clearskin Huidinstituut

Geneest jouw onzekerheid

Clearskin Huidinstituut – Geneest jouw onzekerheid

Krijg een leven waarin je weer kan genieten, omdat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je huid.

Het doel van Clearskin Huidinstituut is zorgen dat jij zelfverzekerd, gelukkig en gezond door het leven gaat. Wij willen jouw huidprobleem oplossen zodat jij je mooi kan voelen en je hele leven kan blijven genieten van een gezonde huid en een gezond lichaam. Wij geloven er in dat het voor iedereen mogelijk is om zonder huidproblemen rond te lopen.

Uniek aan Clearskin huidinstituut is dat wij een compleet huidverbeterend concept hebben ontwikkeld. De oorzaak van uw huidprobleem kan zich binnenin uw lichaam bevinden maar ook door invloeden van buitenaf ontstaan. Belangrijk vinden wij dat we eerst opzoek gaan naar de oorzaak om die vervolgens aan te kunnen pakken.  De oorzaak vinden we doormiddel van een huidscan en bloed- en ontlastingsonderzoeken. Zo kunnen wij effectief behandelen met mooie blijvende resultaten.

Van binnenuit werken wij met microscopisch bloedanalyse, voedingsintolerantie testen, ontlastingsonderzoeken, voedingsadviezen, detox en/of supplementen. Daarnaast verminderen we huidproblemen met effectieve behandelingen en de allerbeste producten voor thuis.

Wij geloven niet in symptoombestrijding zoals het inzetten van heftige peelings, (hormoon)zalven of medicijnen. Het probleem onderdrukken betekent geen genezing. Bij het onderdrukken van het huidprobleem ga je een ongezonde toekomst tegemoet. Als je de signalen van je lichaam negeert en je de symptomen gaat onderdrukken, dan moet je lichaam op den duur op een andere (heftigere) manier aangeven dat er iets niet goed gaat. Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Wil jij op een gezonde manier, snel en blijvend van je huidprobleem afkomen? Kom dan langs voor een intakegesprek. Hierin maken we een advies op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne, roodheid/rosacea, overpigmentatie, rimpels, een extreem droge huid, psoriasis, eczeem en dermatitis perioralis.

Als je ons instituut verlaat, sta je er niet direct alleen voor. Wij zullen je altijd online blijven coachen van het begin tot het eind van het behandeltraject.

Op deze website kunt u terecht om een afspraak te maken en alle informatie te vinden over Clearskin Huidinstituut in Hardinxveld Giessendam

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk de mooie resultaten van Clearskin acne en huidinstituut om te zien wat voor resultaat je bij je eigen huid kan verwachten. De foto’s zijn niet bewerkt en in hetzelfde licht gemaakt. Het enige wat eraan bewerkt is, is dat er een collage van gemaakt is.

Onze waanzinnige resultaten

Acne

Acne

Acne

Acne

Eczeem

Roodheid

Acne

Acne (littekens)

Acne

Mijn missie: zo snel mogelijk resultaat zodat jij weer kan stralen​

samen gaan we uw droomhuid bereiken.

Huidspecialist Iris de Jong

Even voorstellen…

Mijn naam is Iris en ik ben eigenaresse van Clearskin Huidinstituut. Het is mijn aller grootste passie om mensen te verlossen van hun huidproblemen. Ik heb zelf een verleden gehad met veel huidproblemen (acne, eczeem en dermatitis). Ik weet daarom als geen ander hoe verschrikkelijk het soms is om een huidprobleem te hebben en wat dat met je zelfvertrouwen doet. Toen die tijd lukte het geen enkele specialist om mij van mijn huidproblemen te verlossen. Dit was super frustrerend. Hierdoor ben ik zelf begonnen met een grote zoektocht naar het antwoord voor mijn huidproblemen. Ik heb allereerst de opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd. Vervolgens heb ik talloze cursussen, trainingen en webinars gevolgd om me te specialiseren in allerlei huidproblemen. Ook heb ik contact gezocht met huidexperts van over de hele wereld, om van hun te leren. Daarnaast heb ik ook nog de literatuur onderzocht en de opleiding orthomoleculair huidspecialist gevolgd. Dit heeft ertoe geleid dat ik mezelf en ondertussen al heel veel klanten van hun huidproblemen verlost hebt. Hier ben ik super trots op. Ik hoop ook jou zo snel mogelijk van je huidproblemen te kunnen verlossen!

Wij zijn een erkend acne instituut

Als erkend acne instituut ben ik gespecialiseerd in acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden door opgeleide specialisten. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor acne behandelingen (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden). Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die de acne behandeling vergoeden, klik hier.

Populaire behandelingen bij Clearskin Huidinstituut

Bio peeling

De bio peeling behandeling is een krachtige natuurlijke behandeling op basis van algen en kruiden. In tegenstelling tot andere soorten peelings werkt de bio peeling van binnen naar buiten. De algen en kruiden zakken de huid in en gaan daar hard aan het werk om de huid te verbeteren. Deze behandeling is zeer effectief bij bijna alle huidproblemen en je ziet vaak direct al resultaat. Een echte favoriet onder onze klanten!

LED lichttherapie (Dermalux)

Bij lichttherapie wordt er door middel van licht 20 minuten lang een enorme stroom aan energie in de huidcellen gebracht. Hierdoor gaan alle verstoorde huidcellen zich weer normaal gedragen. Dit is enorm populair bij Clearskin Huidinstituut, omdat het pijnloos is, heerlijk ontspannen en fantastisch resultaat geeft! Het is in te zetten bij ieder huidprobleem en i.c.m. met andere behandelingen.

Microneedling (Dermapen)

Een microneedling behandeling is een hele effectieve behandeling bij huidveroudering en kleine littekentjes. Tijdens deze behandeling gaan er 16 splinterdunne naaldjes met een hele hoge snelheid de huid in en uit. Hierdoor ontstaan er duizenden micro gaatjes in de huid. Het vernieuwingsproces  van de huid wordt aangezet, wat heel mooi resultaat oplevert.

Reviews Clearskin Huidinstituur

Steffi Elfring

“Na mijn 22e heb ik pas acne gekregen, en had ik binnen een jaar voor mijn gevoel ieder schoonheidsmiddeltje geprobeerd tot ik clearskin huidinstituut tegen kwam op Facebook. Ik ben met Iris het traject gestart en had er vanaf het begin al een heel goed gevoel bij. De acne word van buiten af behandeld met behandelingen en de skincare van medik8. Wat zo speciaal is aan Iris is dat zij ook van binnenuit behandeld. Dit door het juiste voedingsadvies, de juiste supplementen en een aangepast dieet, ook heb ik een voedselintollerantie test gedaan en een vegan detox van ScKIN. Dit alles heeft mijn huid in korte tijd enorm verbeterd. Niet alleen mijn huid is verbeterd maar mijn gezondheid is met sprongen vooruitgegaan. Minder vermoeidheid, meer weerstand, en ook nog eens 7.5 kilo afgevallen. Ik voel me beter dan ooit!”

Hanneke van der Wiel

“Iris heeft ontzettend geholpen met het herstel van mijn huid. Nadat ik extreme ontstekingen op mijn gezicht had gekregen, kwam ik bij Iris terecht. Ze heeft professioneel gekeken naar wat er aan de hand is en geholpen bij het herstel dmv huidscan, bloedscan en voedingsintolerantietest. Op die manier keek ze niet alleen van buiten maar ook van binnenuit. Ik wist daardoor beter welke voeding ik moest vermijden en welke vitamines ik extra nodig had. Daarnaast heeft LED-lichttherapie mijn huid ook een stuk verbeterd! Ik ben heel tevreden over haar aanpak en ik raad haar iedereen aan! :-)”

Charissa Rietveld

“Super tevreden met het resultaat van mijn huid! Mijn huid was erg rood en geïrriteerd. Daarnaast had ik hier en daar wat kleine bultjes. Toen ik duidelijk advies van Iris (Clearskin) had gekregen, ben ik direct gestart met het gebruik van producten en een aantal LED behandelingen. De roodheid, bultjes en irritatie in mijn huid is in korte tijd enorm verminderd. Eindelijk is een laag make-up niet meer nodig! Mijn huid is een stuk sterker en ziet er top uit. Iris heeft echt een enorme passie voor haar vak, ze is professioneel en zeer deskundig. Twijfel niet aan haar en boek een afspraak.”

Download ons gratis healthy skin receptenboek!