Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Heb jij nog recht op gratis acne behandelingen?

Het jaar loopt ten einde. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze in 2023 mogelijk in aanmerking kwamen voor een vergoeding voor acnebehandelingen via hun zorgverzekering. Controleer daarom je zorgverzekering/polisvoorwaarden te kijken of je nog een bedrag open hebt staan voor acnebehandelingen dit jaar.

Maak vervolgens een afspraak voor een acne behandeling bij Clearskin Huidinstituut.

Maak afspraak

Met welke zorgverzekeraars werken wij samen?

Zorgverzekeraars die acnebehandelingen vergoeden in 2023 bij Clearskin Huidinstituut zijn onder andere: Aevitae, Anderzorg, AVZV, CZ, De Friesland, FBTO, IZA, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, Pro Life, Salland, Univé, VGZ, VVAA, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid.

Zorgverzekeraars die geen acnebehandelingen vergoeden in 2023 bij Clearskin Huidinstituut zijn onder andere: A.S.R, DSW, InTwente, Menzis en Stad Holland.

Een aantal van onze resultaten

5 sterren reviews op google

H Demmers
Read More
Iris heeft ontzettend geholpen met het herstel van mijn huid. Nadat ik extreme ontstekingen op mijn gezicht had gekregen, kwam ik bij Iris terecht. Ze heeft professioneel gekeken naar wat er aan de hand is en geholpen bij het herstel dmv huidscan, bloedscan en voedingsintolerantietest. Op die manier keek ze niet alleen van buiten maar ook van binnenuit. Ik wist daardoor beter welke voeding ik moest vermijden en welke vitamines ik extra nodig had. Daarnaast heeft LED lichttherapie mijn huid ook een stuk verbeterd! Ik ben heel tevreden over haar aanpak en ik raad haar iedereen aan!
Claudia Roth
Read More
Iris heeft me superfijn geholpen bij mijn acne klachten. Had er gelijk een goed gevoel bij, Iris is rustig, meedenkend, eerlijk en heeft veel kennis over haar behandelingen. Werkt ook met veel passie en heeft echt als doel om je van je acne problemen af te helpen. Heerst een ontspannen sfeer en heb altijd een leuk praatje tijdens de behandeling. Geeft het juiste advies over de producten die je hierbij kan gebruiken en welke voedingsmiddelen je beter kan mijden of juist wel moet nemen. Ook mijn wenkbrauwen en wimpers hier laten doen, wordt hier de tijd voor genomen en professioneel uitgevoerd. Ik kom al 1,5 jaar bij Iris en ben een erg tevreden vaste klant. In die tijd een prachtig resultaat mogen behalen en dit is ook blijvend. Daarvoor allerlei andere producten geprobeerd maar kreeg hier vaak alleen meer irritaties van. Raad deze salon zeker aan
Annemieke Mooij
Read More
Waardevolle behandelingen, omdat Iris het probleem op een holistische manier aanpakt. Ze kijkt naar wat er uit balans is en wat er meer aandacht kan krijgen. Zoekt naar de oorzaak en pakt dit vanbinnen uit aan met aanvullend behandelingen van buiten die alleen maar ondersteunen en waarop je kan vertrouwen dat er geen troep in zit... Wat zou de wereld beter, gezonder en gelukkiger zijn als iedereen op deze manier zou werken! Ik raad het iedereen aan die huidproblemen heeft om hier naartoe te gaan. Het heeft mijn huid na jaren lang in gevecht geweest te zijn (inclusief heftige medicijngebruik) met acné en andere klachten zoals vermoeidheid/somberheid verholpen !! Voor altijd dankbaar! Ook nooit verwacht dat alle donkere vlekjes zo snel zouden kunnen verdwijnen.
Previous
Next

Maak snel een afspraak! Vol = vol

Download ons gratis healthy skin receptenboek!