Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Clearskin: Het huidinstituut die je blijvend en snel van je acne af kan helpen door onze unieke werkwijze.

Onze werkwijze

Wij werken anders dan andere salons. Wij doen niet aan symptoombestrijding, maar gaan echt opzoek naar de oorzaak. Daardoor pakken we het probleem bij de kern aan, waardoor acne snel en blijvend verdwijnt.

Fase 1: onderzoek

We gaan eerst de oorzaak achterhalen met behulp van een huidscan, optioneel aangevuld met bloed- en ontlastingonderzoek via een betrouwbaar laboratorium.

Fase 2: de oorzaak verhelpen

Dan gaan we de oorzaak aanpakken d.m.v. voeding- en leefstijladvies, de hoogste kwaliteit supplementen en huidverzorging.

Fase 3: behandelingen

Wanneer de oorzaak aangepakt wordt kunnen we gaan behandelen. Alle onzuiverheden moeten er uit. Zo krijgen we sneller resultaat.

Bekijk onze resultaten

✅Effectief tegen acne

✅Snel resultaat

✅Definitieve oplossing

✅Persoonlijk plan van aanpak

✅24/7 whatsapp service

✅Laboratorium onderzoek mogelijk

✅Gezondheidsklachten worden ook aangepakt

✅Duidelijke communicatie

Tijdelijke actie. VOL = VOL

1

Kennismakingsbehandeling

In plaats van 130,- nu 100,-

23% korting
voor deelnemers

2

Inclusief gratis professionele huidscan met advies en behandelplan

T.w.v. €70,00

3

Geef ons feedback

Totale korting: €100

Let op, nog slechts 21 plaatsen beschikbaar!

Aanmeldingen sluiten wanneer het vol zit.

Ervaringen

Mijn huid ziet er geweldig uit

” Na de eerste behandeling zag ik al verbetering in mijn huid! Mijn acne werd minder en nu aan het eind van het traject is het op soms nog een klein puistje na helemaal weg. Ik raad Clearskin Huidinstituut aan iedereen aan”

– Francis

Eindelijk van mijn acne af!

Nadat ik extreme ontstekingen op mijn gezicht had gekregen, kwam ik bij Clearskin Huidinstituut terecht. Ze hebben professioneel gekeken naar wat er aan de hand is en geholpen bij het herstel d.m.v. een huidscan, bloedanalyse en voedingsintolerantietest. Op die manier keken ze niet alleen van buiten maar ook van binnenuit. Ik wist daardoor beter welke voeding ik moest vermijden en welke vitamines ik extra nodig had. Daarnaast heeft LED lichttherapie mijn huid ook een stuk verbeterd! Ik ben heel tevreden over deze aanpak en ik raad haar iedereen aan!”

– Hanneke

Geweldig resultaat, super tevreden

” Na mijn 22e heb ik pas acne gekregen, en had ik binnen een jaar voor mijn gevoel ieder schoonheidsmiddeltje geprobeerd tot ik clearskin huidinstituut tegen kwam. Ik ben met Iris het traject gestart en had er vanaf het begin al een heel goed gevoel bij. Verschillende adviezen heeft mijn huid in korte tijd enorm verbeterd. Niet alleen mijn huid is verbeterd maar mijn gezondheid is met sprongen vooruitgegaan.”

– Steffi

Hoe werkt het acnetraject?

Het traject begint met een intakegesprek, een huidscan en een kennismakingsbehandeling. Tijdens dit gesprek bespreken we de verschillende behandelopties om jouw huidklachten te verlichten en voeren we een huidscan uit om de specifieke behoeften van je huid in kaart te brengen. Vervolgens passen we een eerste behandeling toe, geselecteerd op basis van de resultaten van de huidscan. Direct na deze behandeling zul je merkbare resultaten zien. Dit traject is geschikt voor iedereen die last heeft van een lichte of zware vorm van acne.

5/5

4,9 van 5

Op basis van de meningen van 46 anderen

Alison
AlisonDecember 15 2023
Read More
Ik kan het iedereen aanraden. Je krijgt duidelijk advies en mogelijkheden wat goed is voor jou huid. Het is echt een super behandeling, lekker ontspannend en echt een moment om jezelf eens flink te verwennen. Dit was mijn laatste hoop op een mooie huid, en het heeft gewerkt! Ik ben zo blij!
Saskia
Saskia
Read More
Dit is tot nu toe het enige wat echt goed geholpen heeft! Snel en waanzinnig resultaat! Ik zou niet twijfelen maar gewoon boeken!
Hanja
Hanja
Read More
Ik ben erg fijn en professioneel geholpen en het werkte geweldig, voelde me zeer op mijn gemak tijdens de behandelingen. Zeker een aanrader!
Previous
Next

Iris de Jong

Eigenaresse Clearskin Huidinstituut

Adresgegevens

Locatie Hardinxveld-Giessendam
Clearskin Huidinstituut
Rembrandtstraat 31
3372XM Hardinxveld-Giessendam

Contactgegevens

Telefoon: +31657053548
E-mailadres: info@clearskin-huidinstituut.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 22:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00
Woensdag: 13:00 – 22:00
Donderdag: 09:30 – 17:00
Vrijdag: 09:30 – 17:00
Zaterdag: 09:30 – 12:00

 

Download ons gratis healthy skin receptenboek!