Gratis verzending vanaf €75
Bereikbaar via WhatsApp

Acne behandelingen Arkel

Heeft u last van acne? Een acnehuid kenmerkt zich door verstopte poriën, puistjes, ontstekingen, irritatie en roodheid. Het kan ontzettend lastig zijn om ervan af te komen, maar geef de hoop niet op! Bij Clearskin Huidinstituut bent u aan het juiste adres voor diverse acne behandelingen in Arkel die worden afgesteld op uw huid. Zo weten we precies hoe we uw acne onder controle kunnen krijgen.

Welke acne behandelingen zijn er in Arkel bij Clearskin Huidinstituut?

Het type acne en de oorzaak ervan kan per persoon verschillen. Er is dan ook geen ‘one size fits all’ oplossing voor. Daarom bent u bij Clearskin Huidinstituut aan het juiste adres voor diverse acne behandelingen in Arkel en omstreken. Tijdens uw (gratis) intakegesprek gaan we kijken wat de oorzaak kan zijn van uw acne, waarna we direct een doeltreffend behandelplan kunnen opstellen. De acne behandelingen die het Clearskin Huidinstituut uitvoert zijn:

  • Voedingsintolerantietest: als je acne bij de oorzaak aanpakt, dan zal de acne snel en definitief verdwijnen. Acne kan ontstaan door bepaalde voedingsintoleranties. Wij werken samen met een laboratorium die uw bloed kan onderzoeken om voedingsintoleranties op te sporen.
  • Microscopische bloedanalyse: een andere oplossing voor uw acne is het vinden waar de acne vandaan komt. Is er een disbalans aan voedingstoffen in het lichaam? Zijn er veel gifstoffen? Is er iets mis met de darmen? Is er een verkeerde vochthuishouding? Dit en nog meer aspecten zijn terug vinden in het bloed door middel van een microscopische bloedanalyse. Hierbij krijgt u uitgebreid leefstijl-, voedings- en supplementenadvies.
  • Klassieke acne behandelingenbij een klassieke acne behandeling reinigen we de huid grondig om zo de ontstekingen aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen. Hierdoor wordt de huid verzacht en gekalmeerd, wat acne tegen kan gaan.
  • Bio peelingde bio peeling is een natuurlijke behandeling op basis van algen en kruiden, die de huid binnendringen en het vernieuwingsproces van de huid te versnellen. Zo herstelt u uw huid van binnenuit.
  • Chemische peelingbij dit type peeling worden er, afhankelijk van het doel van de behandeling, diverse zuren ingezet om de huid te verbeteren. De opperhuid en de lederhuid worden vernietigd, waardoor de huid gaat vervellen en acne kan verdwijnen.
  • LED lichttherapiedoor middel van blauw, rood of NIR licht krijgen huidcellen een stroom energie binnen, waardoor verstoorde cellen zich normaal gaan gedragen. Het vernietigt bacteriën die acne kunnen veroorzaken.
  • Microneedlingheeft u minder actieve acne, maar lijkt dit wel het geval door littekens? Dan kunt u ervoor kiezen om deze behandeling uit te laten voeren om uw littekens te verminderen. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, zodat uw huid er gladder en strakker uit begint te zien.

Interesse in een behandeling bij Clearskin Huidinstituut?

Heeft u interesse in een van de acne behandelingen van Cleaskin Huidinstituut in Arkel en omstreken? Maak dan direct een afspraak! Dit kan via de website en telefonisch. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan contact op door te bellen 06-57053548, mailen naar info@clearskin-huidinstituut.nl of vul het contactformulier in.

Download ons gratis healthy skin receptenboek!