Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €75

Sportmassage Sliedrecht

Ook voor een sportmassage Sliedrecht bent u bij Clearskin Huidinstituut in Hardinxveld-Giessendam aan het goede adres. Een massage van de spieren is voor een sporter erg belangrijk. Door regelmatig voor een sportmassage te kiezen, blijven de spieren in top conditie.

Wat te verwachten bij een sportmassage Sliedrecht ?

Allereest kiest u voor 30 of 60 minuten sportmassage Sliedrecht bij het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak zullen wij afstemmen welke spieren het meest belast zijn en hoe de inhoud van de massage eruit zal gaan zien.

Daarna zal ik gaan masseren bij de spieren waar het nodig is. Door een sportmassage kunnen klachten als spanningen, verklevingen en knopen in de spieren verminderen of verdwijnen. Hierdoor kunnen optimale prestaties (weer) worden behaald. Massages voor, tijdens en na het sporten zorgen voor optimaal gebruik en herstel van de spieren. Ook werkt een massage preventief voor blessures. Tot slot zorgt het voor een betere doorbloeding en stimulans van de stofwisseling in de spieren, voorkomt het spierpijn en herstellen de spieren ook sneller.

Interesse ?

Heeft u interesse in een sportmassage Sliedrecht ? Maak dan direct een afspraak! Dit kan via de website en telefonisch. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan contact op door te bellen 06-57053548, mailen info@clearskin-huidinstituut.nl of het contactformulier invullen.

Sportmassage [pb-city]

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden. Lees hier onze Algemene voorwaarden (*)

  Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om de afspraak te bevestigen.

   Cart

   Download ons gratis healthy skin receptenboek!