Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €75

Rimpels

Huidveroudering/Rimpels: Een huid waarin verslapping, rimpels, fijne lijntjes, kleine ouderdom en pigmentvlekjes zichtbaar zijn.

Iedereen wilt er op oudere leeftijd graag jong uitzien. De huid heeft in de jaren veel te verduren gehad. Schadelijke UV-straling, vrije radicalen en suikers zorgen ervoor dat de huid verslapt en dat er rimpels en pigmentvlekjes ontstaan. Het DNA wordt beschadigd, suikermoleculen verkleven en collageen en elastine in de huid neemt af.
Veel mensen denken dat botox of fillers de enigste manier is om van rimpels af te komen. Bij Clearskin hebben we de hoogste kwaliteit behandelingen en producten om de rimpels te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Door middel van behandelingen en producten kunnen wij de huid weer op een natuurlijke manier collageen en elastine aan laten maken waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen of verdwijnen.

Kom eerst langs voor een intake gesprek

Kom langs voor een intake gesprek (inclusief huidscan) om uw huidprobleem duidelijk in beeld te krijgen. Vervolgens bespreek ik met u de behandel mogelijkheden.

Wij verzoeken u graag het volgende mee te nemen naar de intake:

  • Huidverzorgingsproducten die u op dit moment gebruikt.
  • Supplementen die u op dit moment gebruikt.

Op basis van alle informatie stellen we een duidelijk behandelplan op.

Onze resultaten

Rimpels resultaat van Clearskin huidinstituut en acne instituut

U bent in goede handen

    Cart

    Download ons gratis healthy skin receptenboek!