Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €75

Huidverbetering Hoogblokland

Bij Clearskin Huidinstituut kunt u terecht behandelingen voor huidverbetering Hoogblokland . Deze behandelingen zijn doelgericht voor huidproblemen. Met zeer effectieve werkstoffen en peelings worden uw huisproblemen aangepakt. Bij huisproblemen kunt u aan verschillende dingen denken. Onder huidproblemen vallen dingen als acne, pigmentatie, huidveroudering, droogheid en roodheid. Voordat u met de behandelingen begint, kunt u een gratis intake afspreken. Dan lopen wij het traject met u door.

De behandeling

Een behandeling voor huidverbetering Hoogblokland bestaat uit verschillende stappen. De behandeling duurt in totaal ongeveer 60 minuten. De behandeling begint met een huidanalyse. Hierna wordt er een dubbele en dieptereiniging uitgevoerd. Vervolgens zullen onzuiverheden verwijdert worden en geëpileerd. Hierop volgt een masker met een nek of hoofdhuidmassage. We sluiten de behandeling af met een bijpassende dag/nacht verzorging.

Medik8

Voor de behandelingen voor huidverbetering Hoogblokland wordt er gebruik gemaakt van producten van het merk Medik8. De peelings hiervan zijn een van de meest populaire en effectieve peelings die het uiterlijk van uw huid verbeteren. Het is een procedure die gebaseerd is op de toepassing van een chemische exfoliant. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat uw huidprobleem verminderd of verwijderd.

Peelings

Voor huidverbeteringen Hoogblokland zijn er verschillende peelings, elk passend bij een huidprobleem.

 • AgePeel: Effectieve zurencombinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfecties te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen.
 • BetaPeel: Brengt snel acne onder controle en verminderd het risico op littekens. De drie fronten van acne (verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen) worden apart aangepakt.
 • WhitePeel: De meest effectieve manier voor een heldere en egale huid. Donkere plekken zullen verdwijnen. Dit kan door melanine rijke cellen te elimineren en verduistering van nieuwe cellen te voorkomen.
 • EyePeel: Een zachte maar effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterende cel vernieuwing en regeneratie.
 • Jessner Peel: Een level 2 peeling. Deze peeling gaat het diepst in de huid. Hierin zit een mix van actieve ingrediënten die de epidermis verwijderen en huidbeschadigingen effectief aanpakken.

Interesse ?

Heeft u interesse in behandelingen voor huiverbetering Hoogblokland ? Maak dan direct een afspraak! Dit kan via de website en telefonisch. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan contact op door te bellen 06-57053548, mailen info@clearskin-huidinstituut.nl of het contactformulier invullen.

Huidverbetering [pb-city]

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden. Lees hier onze Algemene voorwaarden (*)

  Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om de afspraak te bevestigen.

   Cart

   Download ons gratis healthy skin receptenboek!