Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €75

Gezichtsbehandeling Hoogblokland

Voor een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling Hoogblokland gaat u naar Clearskin Huidinstituut in Hardinxveld-Giessendam! Voor de behandelingen maken wij gebruik van de natuurlijke producten van het merk Extenso. De behandelingen zijn betaalbaar en geven je huid een echte boost. Heeft u last van huidproblemen ? Neem dan een kijkje op de pagina huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Behandelingen

Clearskin Huidinstituut biedt drie verschillende gezichtsbehandeling Hoogblokland :

 • Reinigende behandeling

De reinigende behandeling begint met een huisanalyse, oppervlakte reiniging en een dieptereiniging. Waar nodig zal de huid gestoomd worden. Hierna worden onzuiverheden verwijderd en krijgt u een masker dat reinigt en verzorgt. Tot slot wordt uw gezicht ingesmeerd met een bijpassende dag/nacht crème.

 • Basic gelaatsbehandeling

De basic gelaatsbehandeling bestaat uit dezelfde stappen als de reinigende behandeling met een aantal toevoegingen. Zo kiest u een extra module erbij en krijgt u een gelaats- decolleté en nekmassage.

 • Deluxe gelaatsbehandeling

Tot slot de deluxe gelaatsbehandeling. Deze behandeling bestaat uit de basic gelaatsbehandeling met enkele toevoegingen. Bij deze behandeling komt er een hoofdhuidmassage, ampul in combinatie met een poedermasker, een handmassage en oog-crème bij.

Interesse ?

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling Hoogblokland ? Maak dan direct een afspraak! Dit kan via de website en telefonisch. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Neem dan contact op door te bellen 06-57053548, mailen info@clearskin-huidinstituut.nl of het contactformulier invullen.

Gezichtsbehandeling [pb-city]

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden. Lees hier onze Algemene voorwaarden (*)

  Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om de afspraak te bevestigen.

   Cart

   Download ons gratis healthy skin receptenboek!