Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €75

Clearskin Huidinstituut – Geneest jouw zelfvertrouwen

Ik snap het… je wilt een mooie huid.

Je hebt inmiddels vele euro’s uitgegeven aan verschillende huidverzorgingsproducten en zalfjes. Misschien heb je zelfs wel (zware) medicatie voorgeschreven gekregen. Voor je gevoel heb je alles maar dan ook echt alles al geprobeerd maar je huidprobleem is nog steeds aanwezig. Weet je geen andere oplossing meer en weet je ook niet wie jou kan helpen? Ben je ook klaar met het uitgeven van geld aan huidverzorging, behandelingen en/of medicijngebruik waar je vervelende bijwerkingen van krijg?

Ik heb goed nieuws: er is nog hoop. Een mooie huid is ook voor jou mogelijk.

Hoe dan? Waarschijnlijk hebben jij, jouw arts en de door jouw bezochte huidspecialisten al die tijd alleen maar aan symptoombestrijding gedaan.

Een huidprobleem komt niet uit de lucht vallen. Het heeft een oorzaak! En als je de oorzaak aanpakt, dan is mijn ervaring dat het huidprobleem opgelost wordt.

Wat kunnen de oorzaken van een huidprobleem zijn? Oorzaken kunnen zijn: darmproblemen, voedingsintoleranties, gifstoffen in het lichaam, hormonale disbalans, een disbalans aan bepaalde stoffen zoals vitamine en mineralen in het lichaam, stress, een schimmel, verkeerde vochthuishouding, vocht tekort en/of een acne bacterie.

En het mooie is: al deze oorzaken zijn op te lossen! Dus ook jouw huidprobleem is op te lossen.

Wat als mijn huidprobleem genetisch is? Ook dan is het op te lossen. Vaak is het huidprobleem niet genetisch bepaald maar een gevolg van een ander genetische oorzaak, bijvoorbeeld een voedingsintolerantie. Door te onderzoeken om welke intolerantie het gaat kunnen we op die manier jouw huidprobleem aanpakken.

Bij Clearskin Huidinstituut doen we dus niet aan symptoombestrijding maar gaan we opzoek naar de oorzaak. Hoe doen we dat? We zetten een huidscan in om de oorzaken van buitenaf te vinden. Daarna zullen we door middel van een intake gesprek, voedselintolerantietest en/of een microscopische bloedanalyse de oorzaak van binnenuit achterhalen.

Hierdoor vinden we de kern van het huidprobleem. Door het achterhalen van de kern van het probleem kunnen wij een behandeling op maat aanbieden. We zorgen dat jij passende huidverzorging krijgt. Ook helpen we jou met een voeding- en leefstijladvies met bijbehorende supplementen. Nadat je bij ons de praktijk hebt verlaten blijven we je graag ondersteunen. Je kunt altijd alle vragen aan ons stellen via whatsapp en/of mail en we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Onze waanzinnige resultaten

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk de mooie resultaten van Clearskin huidinstituut om te zien wat voor resultaat je bij je eigen huid kan verwachten. De foto’s zijn niet bewerkt en in hetzelfde licht gemaakt. Het enige wat eraan bewerkt is, is dat er een collage van gemaakt is.

Acne

Acne behandeld resultaat van Clearskin huidinstituut en acne instituut

Acne

acne behandelen

Acne

Acne resultaat fotos

Acne

Acne voor na foto

Eczeem

Eczeem resultaat van Clearskin huidinstituut en acne institu

Roodheid

Roodheid en rosacea resultaat van Clearskin huidinstituut en acne instituut

Acne

Acne resultaat van Clearskin huidinstituut en acne instituut

Acne (littekens)

Acne littekens resultaat fotos

Acne

acne behandelen
SAMEN GAAN WE JOUW DROOMHUID BEREIKEN.

Orthomoleculair huidspecialist Iris de Jong

Even voorstellen…

Mijn naam is Iris en ik ben eigenaresse van Clearskin Huidinstituut. Het is mijn allergrootste passie om mensen te verlossen van hun huidproblemen. Ik heb zelf een verleden gehad met veel huidproblemen (acne, eczeem en dermatitis). Ik weet daarom als geen ander hoe verschrikkelijk het soms is om een huidprobleem te hebben en wat dat met je zelfvertrouwen doet. Toen die tijd lukte het geen enkele specialist om mij van mijn huidproblemen te verlossen. Dit was super frustrerend. Hierdoor ben ik zelf begonnen met een grote zoektocht naar het antwoord voor mijn huidproblemen. Ik ben begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Vervolgens heb ik talloze cursussen, trainingen en webinars gevolgd om me te specialiseren in allerlei huidproblemen. Ook heb ik contact gezocht met huidexperts van over de hele wereld, om van hun te leren. Daarnaast heb ik ook nog de literatuur onderzocht en een opleiding tot orthomoleculair therapeut gedaan. Dit heeft ertoe geleid dat ik mezelf en ondertussen al heel veel klanten van hun huidproblemen heb kunnen verlossen. Hier ben ik super trots op. Ik hoop ook jou zo snel mogelijk van je huidproblemen te kunnen verlossen!

Eigenaresse Clearskin huidinstituut en acne instituut Iris de Jong

Acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar

Als erkend acne instituut ben ik gespecialiseerd in acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden door opgeleide specialisten. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor acne behandelingen (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden). Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die de acne behandeling vergoeden, klik hier.

Reviews Clearskin Huidinstituut

Steffi Elfring

Steffi klant van Clearskin huidinstituut en acne instituut

“Na mijn 22e heb ik pas acne gekregen, en had ik binnen een jaar voor mijn gevoel ieder schoonheidsmiddeltje geprobeerd tot ik clearskin huidinstituut tegen kwam op Facebook. Ik ben met Iris het traject gestart en had er vanaf het begin al een heel goed gevoel bij. De acne word van buiten af behandeld met behandelingen en de skincare van medik8. Wat zo speciaal is aan Iris is dat zij ook van binnenuit behandeld. Dit door het juiste voedingsadvies, de juiste supplementen en een aangepast dieet, ook heb ik een voedselintollerantie test gedaan en een vegan detox van ScKIN. Dit alles heeft mijn huid in korte tijd enorm verbeterd. Niet alleen mijn huid is verbeterd maar mijn gezondheid is met sprongen vooruitgegaan. Minder vermoeidheid, meer weerstand, en ook nog eens 7.5 kilo afgevallen. Ik voel me beter dan ooit!”

Hanneke van der Wiel

“Iris heeft ontzettend geholpen met het herstel van mijn huid. Nadat ik extreme ontstekingen op mijn gezicht had gekregen, kwam ik bij Iris terecht. Ze heeft professioneel gekeken naar wat er aan de hand is en geholpen bij het herstel dmv huidscan, bloedscan en voedingsintolerantietest. Op die manier keek ze niet alleen van buiten maar ook van binnenuit. Ik wist daardoor beter welke voeding ik moest vermijden en welke vitamines ik extra nodig had. Daarnaast heeft LED-lichttherapie mijn huid ook een stuk verbeterd! Ik ben heel tevreden over haar aanpak en ik raad haar iedereen aan! :-)”

Leonora Van ‘t Hof

Leonora klant van Clearskin huidinstituut en acne instituut

“Schamend voor mijn gezicht durfde ik er nooit iemand naar te laten kijken: veel onzuiverheden en rode plekjes in mijn gezicht.
Uiteindelijk toch besloten naar Iris (Clearskin) te gaan, met veel schaamte en weinig vertrouwen dat mijn gezicht zou kunnen opknappen.
En zowaar na 2 acne behandelingen al bij Iris en thuis gebruik van slechts drie producten, was mijn huid zo verbeterd! Echt ik was zo verrast dat mijn huid zo mooi kan woorden!
Ik ben Iris super dankbaar. Ze doet fantastisch werk en kan lekker kletsen tijdens de behandelingen ;).
Schaam je niet langer en ga langs!”

Ik hoop ook jou te kunnen helpen aan een droom huid!

Twijfel niet, een intake is gratis en vrijblijvend

    Cart