Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €75

Acne

Acne: Een huid die last heeft van verstopte poriën, puistjes, ontstekingen, irritatie en roodheid.

Ben je al lang aan het tobben met een onzuivere acne huid? Heb je alles al geprobeerd en ben je ten einde raad? Denk je dat het onmogelijk is om ooit nog met een mooie gladde huid door het leven te kunnen? Wij van Clearskin geven jou opnieuw hoop in een mooie huid.

Wij hebben een uniek behandelprogramma voor het behandelen van acne. Ontwikkeld door Iris (eigenaresse Clearskin Huidinstituut), die zelf jaren met haar acne gestruggeld heeft. Dit is een 4 stappenplan waarmee we acne snel en definitief onder controle krijgen! We vinden de oorzaak van je acne en pakken het daarbij aan.

Deze effectieve natuurlijke behandel methode zetten we in om acne te laten verminderen of zelfs verdwijnen. Om een optimaal resultaat te behalen is het belangrijk dat de stappen zorgvuldig worden na gegaan. Acne stoppen is niet eenvoudig. Het is een puzzel waarbij alle puzzelstukjes moeten kloppen. Samen gaan we die puzzel maken, maar jou inzet is er hard bij nodig. Er bestaat geen één wondermiddel bij acne, het is vaak een combinatie van meerdere dingen. Ben jij klaar om samen met ons er alles aan te doen om acne vrij te worden? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek.

Onze werkwijze

Wij werken bij acne met een 4 stappenplan

Stap 1:
Voedingsaanpassingen

Stap 2:
Supplementen

Icoon acne behandelingen

Stap 3:
Acne gezichtsbehandelingen

Icoon acne producten

Stap 4:
Producten thuisgebruik

Acne behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar

Als erkend schoonheidsinstituut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor acne behandelingen (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden). Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die de acne behandeling vergoeden, klik hier.

Allereerst komt u voor een intake gesprek, met daarop volgend een huidanalyse. Met die informatie stellen we een behandelplan op. Indien ingepland gaan we meteen van start met een acne behandeling.

Onze acne resultaten

acne behandelen
Acne behandeld resultaat van Clearskin huidinstituut en acne instituut
Acne resultaat fotos
Acne resultaat van Clearskin huidinstituut en acne instituut
acne behandelen
Acne voor na foto

Onze acne resultaten

Kom eerst langs voor een intake gesprek

Kom langs voor een intake (inclusief huidscan) om de oorzaak van jou acne te achterhalen. Dit een belangrijke stap voordat we jou acne gaan behandelen. Door de oorzaak te achterhalen, kunnen we jou acne bij de kern aanpakken. Doordat we dit doen zou je snel en definitief van je acne verlost worden. Plan in het afspraken systeem een acne intake in en krijg het intake formulier direct toegestuurd. Vul deze in voordat u naar de afspraak komt. Eventueel kan u ook direct na de intake een acne behandeling inboeken, zodat we direct kunnen beginnen met het behandelen van uw acne.

Wij verzoeken u graag het volgende mee te nemen naar de intake:

 • Uw zorgpasje
 • Medicijnen (anticonceptie)
 • Huidverzorgingsproducten die u op dit moment gebruikt
 • Supplementen die u op dit moment gebruikt

Op basis van alle informatie stellen we samen een duidelijk behandelplan op.

Een investering in je huid & gezondheid

Naast dat je acne verdwijnt, verbeterd ook je gezondheid. Dit komt doordat wij ook van binnenuit acne behandelen. De voordelen die onze klanten ervaren na het traject zijn:

 • Acne verdwijnt.
 • Buikpijn verdwijnt/verminderd.
 • Minder opgeblazen buik.
 • Lekkerder in je vel.
 • Beter kunnen concentreren en leren.
 • Minder moe.
 • Valt makkelijker af. (terwijl dat nooit lukte)

Bekijk Steffi’s ervaring bij Clearskin Huidinstituut

  Cart

  Download ons gratis healthy skin receptenboek!